In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing. Click aici pentru mai multe detalii.

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

„CASAMEAVIVRE”

1. DENUMIRE. DURATA

1.1. Prezentul regulament se aplica pentru campania promotionala „CASAMEAVIVRE” organizata de societatea VIVRE DECO SA, cu sediul in Bucuresti, Bulevard Tudor Vladimirescu Nr.22, Green Gate Office, Etaj 7, Sector 5, J40/3718/2012, CUI RO30010618  si stabileste regulile pe care fiecare participant trebuie sa le respecte.
1.2. Campania promotionala se desfasoara in perioada 30 septembrie 2017 (ora 00.00)- 15 noiembrie 2017 (ora 23:59), pentru cumparaturi on-line pe site-ul www.vivre.ro, pe teritoriul Romaniei.

2. ACORDARE si UTILIZARE VOUCHER CAMPANIE PROMOTIONALA

2.1. VIVRE DECO SA ofera un voucher fiecarei persoane fizice care a implinit cel putin 18 ani la data demararii campaniei, rezident pe teritoriul Romaniei si care, pe parcursul campaniei, parcurge etapele inregistrarii corespunzatoare pe site-ul www.vivre.ro, obtine un cont de membru si plaseaza prima comanda prin intermediul contului creat.
2.2. Voucherul poate fi folosit o singura data si consta in aplicarea unei reduceri de 15% la valoarea totala a comenzii plasata in conditiile de la pct. 2.1., comanda putand fi pentru unul sau mai multe produse achizitionate de pe site-ul www.vivre.ro.
2.3. Pentru aplicarea reducerii, se va folosi urmatorul cod de voucher: „casameavivre”. Acesta va fi inserat in campul destinat codurilor de voucher disponibil pe site-ul www.vivre.ro, anterior finalizarii comenzii.
2.4. Face obiectul campaniei promotionale orice produs comercializat on-line pe www.vivre.ro, disponibil spre vanzare pe durata anuntata a campaniei. Nu vor face obiectul campaniei comenzile plasate de membrii www.vivre.ro, detinatori ai unui cont VIVRE la data demararii campaniei si nici comenzile plasate de catre orice membru ulterior incetarii perioadei de valabilitate a campaniei.
2.5. Prezenta promotie se poate cumula cu alte beneficii acordate clientilor VIVRE la achizitia produselor din magazinul on-line. De asemenea, utilizarea voucherului pentru comanda plasata in conditiile de la pct.2.1. nu exclude acordarea voucherului cadou in valoare de 25 de RON la inregistrare pe site-ul www.vivre.ro.
2.6. Voucherul este in suma de maxim 600 lei, primit de membru pentru fiecare comanda si in consecinta veniturile sunt neimpozabile.

3. MODIFICARE REGULAMENT. INTRERUPERE SAU PRELUNGIRE CAMPANIE PROMOTIONALA.

3.1. VIVRE DECO SA isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest regulament, informand participantii campaniei prin afisarea modificarilor pe site-ul www.vivre.ro.
3.2. VIVRE DECO SA isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a intrerupe campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia si de a o prelungi, informand participantii privind orice suspendare, intrerupere sau prelungire prin afisarea pe site-ul www.vivre.ro.
3.3. Modificarile intervenite privind regulile sau valabilitatea campaniei nu vor afecta comenzile deja plasate, dar inca nefinalizate la momentul intervenirii modificarii.

4. DISPOZITII FINALE

4.1. Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil pe site-ul www.vivre.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei.
4.2. Prin participarea la aceasta campanie, participantii declara ca sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor regulilor din prezentul regulament.
4.3. Regulamentul campaniei promotionale se completeaza cu Termenii si Conditiile existenti pe site-ul www.vivre.ro/legal.
4.4. Eventualele dispute aparute intre VIVRE DECO SA si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care aceasta nu va fi posibila, conflictele vor fi solutionate de catre instanta competenta, conform prevederilor legale aplicabile.
4.5. Pentru orice informatii sau sesizari avand ca obiect campania promotionala „CASAMEAVIVRE”, membrii pot contacta societatea VIVRE DECO SA la numarul de telefon 03-171-04220 si 03-171-04221, de Luni pana Vineri, program 09:00-18:00, sau prin e-mail la contact@vivre.ro.

Top