REGULAMENTUL CAMPANIEI

Summer Deal

1. DENUMIRE. DURATA
1.1. Prezentul regulament („Regulamentul”) se aplica pentru Campania organizata de societatea VIVRE DECO SA, cu sediul in Bucuresti, Bulevard Tudor Vladimirescu Nr.22, Green Gate Office, Etaj 7, Sector 5, J40/3718/2012, CUI RO30010618 si stabileste regulile de participare.
1.2. Campania se desfasoara in perioada 25.06.2019, ora 08:00- 26.06.2019, ora 00:30, pentru cumparaturi online pe site-ul www.vivre.ro, in limita stocului disponibil, pe teritoriul Romaniei.
1.3. Regulamentul va fi publicat începând cu data inceperii Campaniei pe site-ul www.vivre.ro.

2. CONTINUTUL CAMPANIEI
2.1. Face obiectul Campaniei orice comanda finalizata online pe www.vivre.roin valoare de minimum 400 Lei, pe durata anuntata a Campaniei, la care se poate aplica un voucher general de 20% prin introducerea codului: VARA20 si un voucher de 25% exclusiv pentru clientii noi si clientii inactivi, prin introducerea codului: VARA25. Voucherele pot fi utilizate pentru comenzi multiple, acestea aplicandu-se inclusiv pentru comenzile impartite cu livrare standard si livrare rapida. Orice comanda beneficiaza de 0 taxe de manevrare.
2.2. Reducerile din Campanie se pot cumula cu alte beneficii acordate clientilor VIVRE la achizitia produselor din magazinul online. De asemenea, la achizitionarea produselor din Campanie se poate utiliza voucherul cadou in valoare de 25 de RON la inregistrare pe site-ul www.vivre.ro.

3. MODIFICARE REGULAMENT. INTRERUPERE SAU PRELUNGIRE CAMPANIE
3.1. VIVRE DECO SA isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament, informand participantii prin afisarea modificarilor pe site-ul www.vivre.ro.
3.2. VIVRE DECO SA isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a intrerupe Campania oricand pe parcursul desfasurarii acesteia si de a o prelungi, informand participantii privind orice suspendare, intrerupere sau prelungire prin afisarea pe site-ul www.vivre.ro.
3.3. Modificarile intervenite privind regulile sau valabilitatea Campaniei nu vor afecta comenzile deja plasate, dar inca nefinalizate la momentul intervenirii modificarii.

4. DISPOZITII FINALE
4.1. Regulamentul Campaniei este afisat si disponibil pe site-ul www.vivre.ro pe toata perioada de desfasurare.
4.2. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii declara ca sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor regulilor din prezentul Regulament.
4.3. Regulamentul Campaniei se completeaza cu Termenii si Conditiile, Politica de Confidentialitate si Politica de utilizare Cookie-uri disponibile pe site-ul www.vivre.ro/legal.
4.4. Eventualele dispute aparute intre VIVRE DECO SA si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care aceasta nu va fi posibila, conflictele vor fi solutionate de catre instanta competenta, conform prevederilor legale aplicabile.
4.5. VIVRE DECO SA este indreptatita sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii sau a site-ului www.vivre.ro.
4.6. Pentru orice informatii sau sesizari avand ca obiect Campania, orice persoana interesata poate contacta societatea VIVRE DECO SA la numarul de telefon 03-171-04220 si 03-171-04221, de Luni pana Vineri, program 09:00-18:00, sau prin e-mail la contact@vivre.ro.