Set 6 pahare pentru lichior Fusion Colour Myrto 60 ml

SKU: 927948
  • Livrare rapida
Livrare:
  • Livrarea rapida disponibila pentru 12 bucati.
  • Perioada de livrare: intre 29 Octombrie - 02 Noiembrie
Beneficii:
  • Numar de puncte Vivre: 0.55 i
  • Retur gratuit in 14 de zile
5599 lei 85 lei RRP ?
  • Aplica codul VIV40 in cos si profita de 40% extra-reducere la acest produs
Descriere
Astazi traditia de produse de masa din sticla de calitate este continuata de un numar mare de companii, dar liderul este RCR, care a dezvoltat Luxion, prima alternativa reala la clasicul cristal.
RCR au fost intotdeauna axati pe inovatie, iar laboratoarele sale au dezvoltat acum o noua generatie de Luxion, un cristal ultraclar cu adevarat inovativ.
Trasaturile cheie ale acestei sticle sunt stralucirea, transparenta, maleabilitatea, rezistenta hidrolitica si rezistenta la masina de spalat vase. Luxionul este cel mai stralucitor material dintre cristaluri. Valoarea de reflexie a acestuia este mai mare decat a oricarui alt competitor.
Luxionul este o sticla ultraclara si se conformeaza standardelor in vigoare. Este cel mai transparent cristal de pe piata si pastreaza toate caracteristicile oricarui continut si nu altereaza aromele.
Luxionul este si un material usor. Substantele din care deriva precum titanium, cuart si aluminiu si procesul termic special la care este supus ii ofera luminozitate si rezistenta. Astfel, el este ideal pentru a fi folosit in domeniul de catering profesional unde ustensilele trebuie sa fie folosite pe o durata lunga, versatile, usor de spalat la masinile de spalat vase chiar si pentru o serie de cicluri.
Luxionul permite turnarea unor forme complexe si chiar extreme, lucru apreciat de producatori. Este conceput pentru a rezista cu usurinta tuturor ciclurilor de prelucrare standard, o calitate cheie pentru oricine utilizeaza obiecte semifinite fabricate din acest material.
Specificatii
Title
Value
Marime:
60 ml (inaltime 6 cm/diametru 6 cm)
Capacitate:
0.06 litri
Greutate:
0,730 Kg
Material:
Luxion (sticla cristalina brevetata de RCR CRISTALLERIA)
Set:
6 pahare pentru lichior, fiecare cu dimensiunile si capacitatea afisate
Documente
Calitate garantata
Garantam ca acest produs este original si compania Vivre este autorizata sa comercializeze acest produs
Acest produs poate fi returnat gratuit in 14 zile de la primirea coletului
Calitate garantata
Instructiuni
Se poate curata in masina de spalat vase.
Au fost testate pentru mai mult de 1000 de cicluri de spalare.
A se usca la temperaturi scazute.
Apa si detergentii au un rol important, se poate folosi apa dura si apa cu o concentratie scazuta de carbonat de calciu, insa detergentul trebuie sa fie potrivit cu tipul de apa furnizata.
Se poate folosi in cuptorul cu microunde

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.