Ghiveci suspendabil maro din fibre naturale 20 cm Rockie Bloomingville

SKU: 3918154
  • Livrare rapida
  • Mai este o bucata
Livrare:
  • Perioada de livrare: intre 10 August - 11 August
Beneficii:
  • Numar de puncte Vivre: 4.49 i
149 99 lei 190 00 lei RRP ?
Descriere
Ghiveci suspendabil maro din fibre naturale 20 cm Rockie Bloomingville ideal atat la interior, cat si pe terasa casei tale. SPECIFICATII Brand: Bloomingville Material: iarba de mare si plastic Dimensiuni: 20 Diametru*65 Inaltime *Produsul este realizat din materiale naturale, culoarea si dimensiunile pot varia usor.
Specificatii
Title
Value
Greutate:
1.0 Kg
Bloomingville
Condusa de o fascinatie a stilului si a vietii nordice, fondatoarea Betina Stampe a infiintat Bloomingville in anul 2000. A reusit cu atata pasiune si devotament incat compania a devenit parte a Regent Holding in 2014. Bloomingville a fost apoi lansata in SUA, luand prin surprindere noua piata cu o abordare scandinava a amenajarilor interioare ale casei. Astazi, Bloomingville a fost adoptata de milioane de case atat ca o marca, cat si ca o casa multimarca, lansand anual patru colectii principale, diverse colectii in sezon si o superba colectie de Craciun. Popularitatea si cresterea masiva nu au schimbat misiunea Bloomingville: oferirea unor schimbari fericite designerilor de zi cu zi la fel ca dumneavoastra. Suntem recunoscatori pentru primii 20 de ani de activitate si speram sa o facem pentru multi ani de acum inainte.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.