RESIGILAT Set 2 ghivece si 2 tavite Sindy Yellow

SKU: 3877843
Beneficii:
  • Numar de puncte Vivre: 0.68 i
  • Livrare gratuita in toata tara pentru comenzile achitate in avans de peste 500 Lei
22 99 lei
Stoc epuizat
Descriere
Acesta este un produs resigilat. Este perfect functional, insa prezinta mici defecte, pe care le regasesti mai jos. Pentru detalii despre produsele resigilate, te rugam sa citesti termenii si conditiile de vanzare.
  • produsul este zgariat
Ghivecele sunt prevazute cu orificii pentru scurgerea apei.
Specificatii
Title
Value
Greutate:
1.1 Kg
Material:
sticla
Culoare:
galben
Set:
2 ghivece in culori diferite, fiecare cu dimensiunile D15xH14 cm
2 tavite in culori diferite
Bizzotto
Bizzotto este un brand ce isi doreste sa aduca in casele clientilor sai istoria, calitatea si principiile de design specifice Italiei. Cu peste 70 de ani in urma, Andrea Bizzotto punea bazele unui magazin local de mic mobilier si decoratiuni, ce avea sa devina, mai tarziu, un brand apreciat dincolo de granite. Produsele brand-ului se remarca prin grija fata de detaliu si prin design-ul de calitate, mereu atasat spiritului italian autentic. In prezent, Bizzotto comercializeaza o gama larga de produse home&deco - mobilier, decoratiuni, textile de bucatarie, iar fiecare dintre ele poarta o bucata din magia Italiei.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.