Cratita 1.2 litri, 16 cm, gray stone touch line, Berlinger Haus, MCT 1150

SKU: 3698849
  • Livrare rapida
Livrare:
  • Perioada de livrare: intre 19 Mai - 23 Mai
Beneficii:
  • Numar de puncte Vivre: 2.88 i
96 01 lei 129 29 lei RRP ?
Descriere

Cratita 1.2 Litri, 16 cm, Gray Stone Touch Line, Berlinger Haus, BH 1150
este produs dupa cele mai riguroase standarde germane, din aluminiu turnat. Functioneaza pe orice sursa de caldura (gaz, electric, inductie) putand fi astfel folosit atat pe aragaz cat si pe plita cu inductie.
Curatarea tigailor  Berlinger model BH/1150 se poate realiza atat manual cat si in masina de spalat vase.
Diametru: 16 cm
Capacitate 1,2 litri
Materialele folosite sunt ECO Friendly.
Este o oala care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta.


Dimensiuni: 16cm.
Capacitate: 1.2L.
Producator: Berlinger Haus.
EAN: 9400000265729.
Berlinger Haus
Berlinger Haus este un brand ce produce si comercializeaza vase pentru gatit, prezenti pe piata de profil de peste 15 ani. Brand-ul ofera o gama larga de produse profesionale realizate manual, exclusive si inovatoare, fabricate din materiale premium si in permanenta adaptate la nevoile de zi cu zi ale consumatorilor moderni. Potrivite pentru cele mai exigente cerinte ale pietei de profil si la curent cu cele mai avansate tehnologii de productie, produsele Berlinger Haus sunt realizate cu atentie de catre designeri exclusivi, transofrmand gatitul intr-o experienta pllacuta.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.