RESIGILAT Set 2 ghivece Maceta

SKU: 3488912
  • Livrare rapida
  • Mai este o bucata
Livrare:
  • Livrarea rapida disponibila pentru o bucata.
  • Perioada de livrare: intre 05 Iulie - 07 Iulie
Beneficii:
  • Numar de puncte Vivre: 0.62 i
  • Livrare gratuita in toata tara pentru comenzile achitate in avans de peste 250 Lei
20 99 lei
Descriere
Acesta este un produs resigilat. Este perfect functional, insa prezinta mici defecte, pe care le regasesti mai jos. Pentru detalii despre produsele resigilate, te rugam sa citesti termenii si conditiile de vanzare.
  • Produsul este format dintr-un singur ghiveci.
Specificatii
Title
Value
Greutate:
3.9 Kg
Material:
ciment
Culoare:
maro
Set:
2 ghivece, fiecare cu dimensiunile afisate
Documente
Calitate garantata
Garantam ca acest produs este original si compania Vivre este autorizata sa comercializeze acest produs
Instructiuni
Produsul nu necesita asamblare.
A se curata cu o laveta moale, umeda.
A nu se lasa langa surse de caldura, umiditate sau in lumina directa a soarelui
Camino a Casa
Din anii 60 si pana astazi am crezut in a face inspiratia si elementele necesare pentru a crea medii care fac parte din fericirea noastra, la îndemana tuturor. Credem ca pentru a realiza acest lucru nu ai nevoie de sume mari de bani sau spatiu, este necesara inspiratie, creativitate si motivatie pentru a te apuca de lucru. Am facut intotdeauna un efort deosebit pentru a oferi toate elementele necesare pentru a crea medii care sa iti exprime personalitatea si sa se identifice cu stilul tau de viata, la preturi accesibile. DE PESTE 50 DE ANI AJUTAM LA CREAREA SPATIILOR UNICE SI PERSONALE!

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.