RESIGILAT Set 2 jardiniere Flowers and Garden

SKU: 3391773
Beneficii:
  • Numar de puncte Vivre: 1.04 i
  • Livrare gratuita in toata tara pentru comenzile achitate in avans de peste 250 Lei
34 99 lei
Stoc epuizat
Descriere
Acesta este un produs resigilat. Este perfect functional, insa prezinta mici defecte, pe care le regasesti mai jos. Pentru detalii despre produsele resigilate, te rugam sa citesti termenii si conditiile de vanzare.
  • Jardiniera mica are un maner rupt.
Jardinierele nu sunt prevazute cu orificii pentru scurgerea apei.
Produsele au finisaj cu aspect antichizat.
Specificatii
Title
Value
Greutate:
1.5 Kg
Material:
metal
Set:
1 jardiniera cu dimensiunile 62x21xH15.5 cm
1 jardiniera cu dimensiunile 56x18.5xH13.5 cm
Documente
Calitate garantata
Garantam ca acest produs este original si compania Vivre este autorizata sa comercializeze acest produs
Disraeli
Disraeli este un brand definit de dinamism si creativitate, cu o experienta de peste 30 de ani in productia de mobilier si decoratiuni. Oferind de fiecare data solutii originale si cu o constanta evolutie, Disraeli este in permanenta la curent cu cele mai noi tendinte in materie de design interior, oferind forme, culori si texturi perfect potrivite pentru aproape orice tip de consumator, fiecare produs purtand o amprenta profund personalizata. Pasiunea pe care brand-ul o are pentru casa se regaseste atat in design-ul produselor sale, lucrate cu atentie pana la cel mai mic detaliu, cat si in calitatea specific italiana pe care a demonstrat-o de-a lungul timpului.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.