Instalatie Craciun, 82 m, 1968 Led-uri, Furtun Luminos, Albastru, Transformator, 8 jocuri de lumini, Sectionabila, 220 V, Flippy

SKU: 3205058
  • Livrare rapida
Livrare:
  • Perioada de livrare: intre 04 Iulie - 05 Iulie
Beneficii:
564 32 lei
  • Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Descriere

Acest produs este o bucata de 82 metri furtun luminos si este vandut la metru. Fotografiile reprezinta o rola de 100 de metri furtun luminos.

Produsul livrat de curier va fi o bucata de furtun luminos de 82 metri.

Instalatia luminoasa este de tip furtun luminos si are 1968 leduri albastre, cu fir realizat dintr-un plastic anti-inghet, iar firele electrice sunt fabricate din cupru.

Lungimea luminoasa are un total de 82 metri. Produsul este compus dintr-o instalatie luminoasa de 82 metri si un alimentator cu 8 jocuri de lumini.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.