Instalatie Craciun, Tip Plasa, 3 m x 3 m, 320 LED-uri, Alb rece, 8 jocuri de lumini, Transformator, Interconectabila, Prelungito

SKU: 3204209
  • Livrare rapida
Livrare:
  • Perioada de livrare: intre 09 August - 10 August
Beneficii:
  • Numar de puncte Vivre: 5.7 i
190 08 lei
Descriere

Instalatia luminoasa Flippy este de tip plasa si are 320 LED-uri de culoare alb rece, avand o lungime de 3 m, cu fir transparent realizat dintr-un plastic anti-inghet, iar firele electrice sunt fabricate din cupru.

Suprafata luminoasa are un total de 3 m. Lungimea prelungitorului este de 5 metri. Ofera posibilitatea de a suspenda ghirlanda astfel incat sa poata fi ascuns cablul de alimentare atunci cand este conectat la priza.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.