Jardiniera din PVC, ROKE, 620x210x205, model 002

SKU: 3037275
Beneficii:
  • Retur gratuit in 14 de zile
25500 lei 360 lei RRP ?
Stoc epuizat
Descriere

Descriere produs:

Jardiniera pentru ghiveci cu flori realizata din PVC de 10 mm, rezistent la exterior, se integreaza perfect pe balcoane, terase, pe trepte. Se foloseste ca obiect decorativ pentru gradina.

Materiale folosite: Material plastic pe baza de PVC de culoare alb-mat, colorat in masa.

Intretinere:

Foloseste o carpa moale pentru curatare. Indeparteaza orice urma de agent de curatare cu o apa curata si sterge suprafata pana cand este complet uscata. Murdaria persistenta poate fi indepartata cu agenti de curatare pentru materiale din plastic disponibile in comert. Totusi, inainte de utilizare, testeaza produsul pe o mica portiune din mobilier. Intotdeauna usuca suprafetele pentru a te asigura ca nu vor ramane pete sau urme. Nu permite suprafetelor sa fie expuse la surse de caldura intensa, deoarece materialele isi pot schimba culoarea sau chiar forma.

 

Restrictii:

Nu folosi solventi sau produse care contin alcool. Nu folosi substante chimice dure (cum ar fi agenti abrazivi sau solventi) indiferent daca au finisaje mate sau lucioase. Prafurile de curatat si buretii abrazivi din fibra de metal (sarma) pot de asemenea sa degradeze suprafetele la un nivel ce nu poate fi reparat sau finisat. Prin urmare nu folosi aceste produse. Nu folosi agenti de curatare geamuri pentru ca si acestia contin substante pe baza de solvent. Nu lasa apa sau oricare alt lichid sa ramana prea mult timp pe suprafete. Infiltrarea lichidelor poate cauza daune iremediabile. Nu permite suprafetelor sa fie expuse la surse de caldura intensa, deoarece materialele isi pot schimba culoarea sau chiar forma. Niciodata nu folosi aparate de curatat cu aburi. Nu se vor folosi spatule de curatat.

Specificatii
Title
Value
Marime:
620x210x205 mm
Greutate:
2.0 Kg
Culoare:
alb
Documente
Calitate garantata
Garantam ca acest produs este original si compania Vivre este autorizata sa comercializeze acest produs
Acest produs poate fi returnat gratuit in 14 zile de la primirea coletului

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.