Ghiveci flori cu auto irigare HP-0015, Alb

SKU: 3020339
  • Livrare rapida
  • Mai este o bucata
Livrare:
  • Perioada de livrare: intre 24 Mai - 25 Mai
Beneficii:
  • Numar de puncte Vivre: 0.9 i
30 19 lei 107 10 lei RRP ?
Descriere

Ghiveciul cu autoirigare este  alegerea perfecta atunci cand vorbim de ghivece inteligente !

Aceste tipuri de ghivece sunt concepute pentru a ingriji singure plantele dumneavoastra pana la 12 saptamani .

Trebuie sa stiti ca ele sunt proiectate special pentru a fi utilizate in orice mediu, atat la interior cat si la exteriorul casei.
Fie ca sunteti plecat intr-o calatorie pentru mai multe zile sau pur si simplu nu aveti  timp pentru  plantele dumneavoastra, ghivecele cu AUTO-UDARE  sunt  gata sa va ingrijeasca plantele .

 De fapt, ghivecele cu AUTO-UDARE pot sa aiba grija de plantele dumneavoastra, le va oferi necesarul de apa si de substante nutritive de care au nevoie pentru o crestere optima.

 

Sistemul de Auto-udare

Sistemul inteligent de autoirigare este compus dintr-un indicator de apa, un separator si un sistem de reumplere.

In primul rind  se introduce sistemul de autoirigare in ghivechi, se adauga pamant si se trece la procesul de plantare.
Initial, timp de 30 de zile, se va uda planta in mod normal turnand apa peste pamantul care inconjoara planta. Acest proces ii va permite radacinei sa se dezvolte trecand de separator si ajungand pe fundul vasului.
Dupa aceasta perioada  veti umple cu apa  pana la nivelul maxim. Apa din sistem va ajunge la fundul vasului de unde va fi preluata de catre radacini.

Plantele dumneavoastra se vor putea ingriji singura timp de 12 saptamani luandu-si cantitatea necesara de apa de care are nevoie pentru o crestere

Specificatii
Title
Value
Marime:
32.5 x 13.5 x 15 cm
Greutate:
0,300 Kg
Culoare:
Alb

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.