• Livrare rapida
95 99 lei 540 00 lei RRP ?
Stoc epuizat
  • Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Descriere
Crema noastra hidratanta de zi Dr Botanicals La rose cu apa si musetel este un cocktail extravagant de antioxidanti si vitamine care au ca scop hidratarea profunda, protejarea, si hranirea pielii. Este o crema de suprafata care nu tine cont de varsta, care va protejeaza pielea de radicalii liberi pe tot parcursul zilei. bogata in vitamina A, C, D, E, si alte ingrediente naturale, Aceasta crema hidratanta de zi isi propune sa purifice si sa imbunatateasca pielea cu aspect obosit, reducand in acelasi timp semnele vizibile ale imbatranirii. Folositi crema noastra hidratanta superfood ca parte a regimului dumneavoastra de frumusete astazi!
Specificatii
Marime: 1
Capacitate: 0.05 litri
Greutate: 0,050 Kg
Produse de la acelasi vanzator
Detalii produs
Retur: Produsele cosmetice care prezinta cutie si folie sigilata in momentul vanzarii se pot returna doar daca sunt sigilate.
Documente
  • Data expirarii: 12 luni

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei, masurarea utilizarii platformei, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.