• Livrare rapida
41 99 lei 106 00 lei RRP ?
Stoc epuizat
  • Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Descriere
Somnart®: Pentru o odihna sanatoasa! Produsele noastre pot fi gasite in casele a milioane de romani. stim ca increderea aratata de clientii nostri se obtine doar printr-o calitate fara compromisuri. De aceea produsele noastre sunt fabricate in conditii de calitate, cu grija pentru mediul inconjurator, sanatatea si siguranta la locul de munca a angajatilor, la cele mai inalte standarde europene. Certificari: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. Certificare Oeko-tex Standard 100, pentru absenta substantelor periculoase.
  • Husa perna detasabila: nu
  • Sistem de inchidere: cusuta
Specificatii
Marime: 50x70 cm (lungime 70 cm/latime 50 cm/inaltime 15 cm)
Greutate: 0,750 Kg
Material: microfibra<br> Densitatea materialului (GSM): 80<br> Material umplutura: 100% poliester<br>
Culoare: alb optic
Review-uri
2.00
1 Review-uri
5 Stele (0)
4 Stele (0)
3 Stele (0)
2 Stele (1)
1 Stea (0)
  • 2 Slab
    4 nov. 2022
    Pernele arata bine , ingrijit lucrate si par destul de calitative dar sunt foarte tepene si nu se poate dormi pe ele . Am vrut sa le returnez dar in loc de 148,37 de lei achitati plus 57,59 de puncte , datorita politicii actuale de retur as fi primit inapoi doar 108,59 lei si jumatate din punctele folosite . In acest caz am hotarat sa le pastrez , mai bine le dau cadou decat sa pierd atata la ele . Alta data o sa comand oriunde in alta parte , nu cred c-o sa ma mai numar printre clientii Vivre .
    BL
Produse de la acelasi brand
Produse de la acelasi vanzator
Documente
Se spala la (°C): 95
Se pot folosi inalbitori: nu
Se poate usca prin centrifugare: da
Curatare profesionala: da
Intra la apa:
SomnArt
Somnart - Producator si importator de saltele, perne si plapumi. Ce avem in comun toti? Nevoia de a ne odihni si de a ne reincarca bateriile. In acest fel, pernele, saltelele sau plapumele noastre sunt create cu pasiune si grija pentru somnul cel mai sanatos. Produsele noastre va ofera confortul maxim pe care il meritati, respectand toate standardele de calitate si siguranta necesare.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei, masurarea utilizarii platformei, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.