Expozor 9 suporturi pentru flori din fier crem patinat 74.9 cm x 61.9 cm x 95.89 h

SKU: 2664164
Beneficii:
1228 77 lei 1373 63 lei RRP ?
Stoc epuizat
Descriere
Material: Metal Dimensiuni cadru: Latime 74.9 cm x Adancime 61.9 cm x Inaltime 95.89 cm Dimensiuni suport: Diametru inferior 11.5 cm x Diametru superior 16.5 cm x Inaltime 40 cm Culoare: Crem patinat Suporturile din metal pot crea diferenta in gradina sau pe terasa ta, sunt ideale pentru orice flori sau plante, in special cele curgatoare. Conceput pentru a maximiza spatiul, acest expozor poate fi plasat oriunde in exteriorul locuintei,
Specificatii
Title
Value
Greutate:
5.0 Kg
Bizzotto
Bizzotto este un brand ce isi doreste sa aduca in casele clientilor sai istoria, calitatea si principiile de design specifice Italiei. Cu peste 70 de ani in urma, Andrea Bizzotto punea bazele unui magazin local de mic mobilier si decoratiuni, ce avea sa devina, mai tarziu, un brand apreciat dincolo de granite. Produsele brand-ului se remarca prin grija fata de detaliu si prin design-ul de calitate, mereu atasat spiritului italian autentic. In prezent, Bizzotto comercializeaza o gama larga de produse home&deco - mobilier, decoratiuni, textile de bucatarie, iar fiecare dintre ele poarta o bucata din magia Italiei.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.