Masa de exterior Lifestylegarden, Salomon Range, aluminiu AluPrint®, 88x87x74 cm, negru/lemn de tec

SKU: 2187124
Culoare
negru, galben
negru, lemn de tec
  • Livrare rapida
Livrare:
  • Livrarea rapida disponibila pentru 5 bucati.
  • Perioada de livrare: intre 06 Decembrie - 10 Decembrie
Beneficii:
  • Numar de puncte Vivre: 10.99 i
  • Retur gratuit in 14 de zile
109999 lei
  • Aplica codul VIV35 in cos si profita de 35% extra-reducere la acest produs!
Descriere
  • Potrivit pentru utilizarea in exterior: da
LifestyleGarden®'s AluPrint® este modul nostru patentat de a imprima finisaje frumoase pe profile din aluminiu pentru a ridica aspectul materialului la nivelul urmator.

Realizat in intregime autohton, acest finisaj ne permite sa adaugam un aspect natural metalului, mentinand in acelasi timp o greutate foarte mica si o durabilitate ridicata.
AluPrint® ne permite, de asemenea, sa gasim noi modalitati de a adăuga detalii la produsele noastre, care adauga doar acea atingere suplimentara pieselor oricarui spatiu exterior si care permit intretinere zero si rezistenta la intemperii.
Specificatii
Title
Value
Dimensiuni:
lungime 87.7 cm/latime 87.3 cm/inaltime 74.4 cm
Greutate:
13.2 Kg
Material:
aluminiu AluPrint®
Culoare:
negru, lemn de tec
Documente
Calitate garantata
Garantam ca acest produs este original si compania Vivre este autorizata sa comercializeze acest produs
Acest produs poate fi returnat gratuit in 14 zile de la primirea coletului
Instructiuni
Produsul necesita asamblare: da
Numar pachete: 1
Instructiunile de asamblare sunt incluse: da
LifestyleGarden
Obiectivul nostru este sa cream produse minunate care sa combine expertiza designului international cu cele mai noi tehnici si materiale de productie care sunt fabricate si testate pentru a oferi performanta superioara in domeniul produselor de exterior. Fiecare piesa LifestyleGarden® este realizata in fabrici de ultima generatie din Asia si testata la standarde internationale de calitate, durabilitate si functionalitate. Suntem capabili sa asiguram calitatea si durabilitatea materialelor si produselor noastre prin controlul lantului nostru de productie. Toate materialele utilizate de LifestyleGarden® sunt realizate in cadrul companiei pentru a ne asigura de calitatea si durabilitatea lor. Folosim doar lemn de tec certificat FSC™ - lemn tanar crescut responsabil sau lemn de tec reciclat care isi are originile in componente si structuri de pe insula Java.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.