• Livrare rapida
Livrare:
  • Perioada de livrare: intre 30 Iunie - 04 Iulie
  • Produsul este livrat din Romania
Beneficii:
  • Numar de puncte Vivre: 4.61 i
153 99 lei
Descriere
Description: Aparat de ras electric cu 3 capete. 3 capete plutitoare 360 ° C. Utilizare cu cablu sau fara. Timp de lucru: 35 min. Timp de incarcare: 8 h. Lumini de lucru si de incarcare. Accesorii incluse: adaptor, perie de curatat, capac de protectie. Se poate folosi pe pielea uscata sau umeda. Putere: 3 W.
Material:
Instructions:
Set:
Detalii produs
Title
Value
Retur:
Produsele cosmetice care prezinta cutie si folie sigilata in momentul vanzarii se pot returna doar daca sunt sigilate.
Pretul produsului include taxa de timbru verde, aferenta colectarii, tratarii si eliminarii DEEE in valoare de 0.75 lei
LIVOO
Cu sediul in Alsacia, misiunea companiei noastre este de a crea produse utile, dar si originale, care sa va insoteasca in viata de zi cu zi. La Livoo acordam, de asemenea, o mare atentie standardelor pe care trebuie sa le indeplineasca produsele noastre. Colaboram indeaproape cu organismele de certificare pentru a oferi produse fiabile si eficiente de care suntem mandri. Astazi, marca Livoo a devenit o referinta in sectorul sau in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea. "Feel Good Moments" reprezinta ambitia noastra de a va imbunatati viata de zi cu zi si de a va face sa traiti experiente noi oferind produse inteligente, distractive si accesibile. Pur si simplu placerea momentului.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.