Medisana Oglinda pentru cosmetica si machiaj cu lumina 2 in 1 CM 840

SKU: 1818931
Livrare:
  • Perioada de livrare: intre 30 Noiembrie - 08 Decembrie
Beneficii:
  • Numar de puncte Vivre: 1.64 i
  • Retur gratuit in 14 de zile
16400 lei
Descriere
Aceasta oglinda pentru cosmetica si machiaj 2 in 1 Medisana CM 840 faciliteaza rutina de zi cu zi pentru ingrijirea faciala cu ajutorul celor doua fete iluminate. Una reflecta imaginea in dimensiunea sa originala si una mareste de 5 ori. Poate fi rotita la 360° in orice directie folosind pivotul din dotare. Rama este incadrata de 16 leduri economice albe si se pot aprinde sau stinge cu usurinta.Livrarea include 4 baterii de tip AAA. Material rama : Crom Dimensiuni : 20,5 x 13,5 x 31,5 cm (L x l x h) Baza stabila Comutator On / Off Oglinzi 2 in 1 : Normal sau marit x 5 Lumina puternica LED (16 leduri albe) Baterii: 4 x AAA (incluse)
Specificatii
Title
Value
Greutate:
1.0 Kg
Documente
Calitate garantata
Garantam ca acest produs este original si compania Vivre este autorizata sa comercializeze acest produs
Acest produs poate fi returnat gratuit in 14 zile de la primirea coletului
Medisana
Nimic nu este mai important pentru oameni decat sanatatea lor. Aceasta este premisa ce sta la baza brandului MEDISANA, ce isi focuseaza activitatea pe dezvoltarea de aparate ce faciliteaza monitorizarea starii de sanatate in mod independent si constiincios, fara riscuri, fabricand in acelasi timp si produse de ingrijire personala.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.