Produse similare

Set 6 cutite cu teaca Blaumann, Soft Color, inox

SKU: 1110081
  • Livrare rapida
55 99 lei 128 00 lei RRP ?
Stoc epuizat
  • Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Descriere
Au invelis antibacterian, nu pastraza mirosul alimentelor si nu se pateaza.
Sunt prevazute cu manere ergonomice antialunecare.
Specificatii
Greutate: 0,780 Kg
Material: inox
Set: 1 cutit Chef cu teaca cu lungimea lamei 20 cm<br>1 cutit pentru paine cu teaca cu lungimea lamei 20 cm<br>1 cutit pentru feliat cu teaca cu lungimea lamei 20 cm<br>1 cutit Santoku cu teaca cu lungimea lamei 17.5 cm<br>1 cutit utilitar cu teaca cu lungimea lamei 12.5 cm<br>1 cutit pentru decojit cu teaca cu lungimea lamei 9 cm
Produse de la acelasi brand
Produse de la acelasi vanzator
Blaumann
Brandul Blaumann este unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de produse de bucatarie la nivel mondial. Inca de la infiintarea sa, Blaumann s-a concentrat pe furnizarea unui concept si design avansat in ceea ce priveste produsele pentru bucatarie si uz casnic. Compania este intr-o permanenta cautare de produse noi, tehnologii si materiale inovatoare. Blaumann si-a stabilit ca obiectiv sa ofere clientilor sai produsele cele durabile si usor de folosit, produse care sa imbunatateasca viata de zi cu zi a consumatorilor. Fortele din spatele brandului sunt profesionalismul, calitatea si precizia. Produsele create trec printr-o varietate de teste, astfel incat sa se ridice la standardele inalte de design si calitate. Fiecare produs, de la concept pana la proiectarea designului, este realizat sa atraga si sa satisfaca clientii. Blaumann incurajeaza un stil de viata sanatos, de unde si preocuparea continua pentru adoptarea celor mai noi si sigure tehnologii in materie de gatit. Un exemplu elocvent este tehnologia cu 3 straturi de marmura, ce permite prepararea alimentelor intr-un mod sanatos.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei, masurarea utilizarii platformei, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.