Beneficii pentru toate ideile tale


Cand ai tot ce-ti trebuie ca sa iti creezi decorul dorit, e usor sa fii propriul designer de interior. Iar prin tot ce-ti trebuie ne referim la:

Inspiratie nelimitata

ICONS-01

Peste 750.000 de produse din care sa alegi

Adunate din toate colturile lumii si filtrate pe culori, marimi sau stiluri, produsele Vivre - combinate in mii de feluri posibile - vor transforma casa ta in opera de arta: unica si personala.
ICONS-02

Colectii noi in fiecare zi

Un decor unic se creeaza in timp, asa ca Vivre iti pune la dispozitie zilnic colectii noi. Practic, aici iti gasesti zi de zi inspiratia necesara si iti hranesti nevoia de decorare cu colectii tematice: de stil, brand sau categorii.
ICONS-03

Aplicatie si functie AR

Inspiratia te poate lovi oriunde te afli, dar cu aplicatia Vivre vei fi intotdeauna pregatit. Ba mai mult, cand simturile de designer ies la iveala, poti sa explorezi orice idee iti vine, pe loc, cu functia AR. Aici te convingi cat de bine arata produsele Vivre la tine acasa si testezi in timp real daca se potrivesc decorului tau.
ICONS-04

Ghid de decorare

Orice designer de interior are nevoie si de un ajutor. Blogul Vivre - cu peste 300 de articole tematice - iti va fi ghid de acum incolo. Aici afli despre cele mai noi tendinte, descoperi tips & tricks la care nici nu te gandeai si te inspiri constant in tot procesul de decorare sau redecorare.

Servicii pentru tine

ICONS-05

Livrare gratuita pentru produsele mari

Ca sa ai mai mult timp sa-ti alegi favoritele si ca sa eviti aglomerarea, pe Vivre ai intotdeauna livrare gratuita la produsele mari. Sa iti schimbi canapeaua e mai usor decat crezi!
ICONS-07

Plata in rate

Ai la dispozitie parteneriate cu cele mai cunoscute institutii bancare, pentru ca tu sa iti creezi decorul mult visat fara a fi nevoie sa tii in loc ideile bune sau sa renunti la produsele favorite.
ICONS-8

Google Pay si Apple Pay

Nu a fost niciodata mai usor sa finalizezi o plata! Pe Vivre poti plati cu ajutorul Google Pay sau Apple Pay direct de pe telefonul tau!
Catre Vivre.ro