Blog Vivre » Vivre lanseaza The Great Sale

Vivre lanseaza The Great Sale

de Andrei Mirea
Vivre lanseaza The Great Sale

Vivre continua reducerile de toamna si lanseaza pe 22 octombrie campania The Great Sale cu reduceri de pana la 70% la mii de produse, avand ca motivatie deschiderea consumatorilor de a comanda online, sustinuta de interesul in crestere pentru designul interior.

Selectiile de produse care vor avea preturi reduse se vor face din cele mai populare categorii prezente pe site – mobilier, textile si corpuri de iluminat – si vor avea ca scop redecorarea completa a casei cu produse ce se potrivesc cu personalitatea ta.

Campania va fi disponibila simultan in toate cele 9 tari in care este prezent Vivre intre 22 si 28 octombrie: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia.

Daca acum cativa ani oamenii erau reticenti la achizitionarea mobilierului online si cumparau in mare parte decoratiuni, in prezent clientii nostri cumpara din ce in ce mai multe piese mari de mobilier.

Numarul de comenzi online din categoria mobilier s-a marit cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar cea mai mare crestere a avut-o mobila pentru living – canapele si fotolii – urmata de piesele de mobilier pentru bucatarie – mese dining si scaune.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing. DA, ACCEPT Click aici pentru mai multe detalii.