Blog Vivre » Metode de plata

Metode de plata

de Andrei Mirea

Pentru ca urmeaza o perioada plina de surprize si pentru ca ne dorim ca plata sa nu reprezinte o problema pentru tine, in perioada urmatoare ti-am pregatit o lista cu metodele de plata pe care ti le punem la dispozitie.

1. Ramburs

Poti plati numerar sau prin intermediul sistemului POS, la livrarea coletului. Nu uita de taxa de 6 lei perceputa de compania de curierat.

2. Transfer bancar

Ai la dispozitie 48 de ore pentru achitarea comenzilor in contul bancar Vivre Deco (cod IBAN: RO39BACX0000000790524007). Nu uita sa completezi in dreptul campului „Detalii plata/Explicatii” cu numarul comenzii. In cel mai scurt timp, te vei bucura de produsele de care te-ai indragostit.

3. Plata online cu card bancar

Poti plati online cu cardul bancar si te bucuri de cea mai simpla si rapida metoda de plata. Mai mult, scapi de costurile aditionale ale serviciilor de curierat, valabile doar la platile in numerar.

Cardurile eligibile sunt: VISA (Classic si Electron), MASTERCARD si MAESTRO.

4. Rata fara dobanda cu card bancar

Poti folosi chiar si cardul tau de cumparaturi si beneficiezi de plata in rate fara dobanda.


Care sunt pasii?

  1. Alegi ca modalitate de plata „Plata online cu card de credit sau card de debit”.
  2. Dupa introducerea numarului de card in pagina de plata, poti selecta numarul de rate dorit.
  3. Urmaresti in raportul lunar de activitate, furnizat de banca ta, datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare.
  4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.

Bancile eligibile sunt: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD, BRD Finance, Raiffeisen Bank, BCR.

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing. DA, ACCEPT Click aici pentru mai multe detalii.