Blog Vivre » Despre noi

Despre noi

de Irina Munteanu

Ne plac lucrurile frumoase – aceasta este ideea de la care a pornit Vivre.

Am inceput aceasta calatorie din dorinta de a aduce in casele clientilor nostri acel „je ne sais quoi” si selectam cu drag, din toate colturile lumii, produse cu design original, atent lucrate, pregatite sa infrumuseteze orice spatiu.

O destinatie pentru calitate si bun-gust, Vivre iti ofera in fiecare zi inspiratia de care ai nevoie pentru a-ti construi o casa asa cum ai visat! Pentru ca Vivre inseamna sa iubesti timpul petrecut acasa, suntem mereu atenti la dorintele clientilor nostri si le suntem alaturi pentru a crea atmosfera perfecta, potrivita oricarui stil.

Gasim inspiratia in toate colturile lumii, printr-o multitudine de stiluri si o promovam sub forma unor colectii zilnice. 

Cine suntem?

Suntem o echipa tanara si entuziasta, dar cu o experienta vasta in retail, hotarata sa infrumuseteze cat mai multe case.

Am pornit la drum in 2012 si deja suntem cel mai mare si mai indragit magazin online din Europa Centrala si de Est cand vorbim despre mobilier, textile si decoratiuni.

Inspiram si infrumusetam case din 9 tari, iar asta inseamna ca… peste 100 de milioane de oameni din Europa se pot bucura de colectiile noastre.

Am livrat deja mai mult de 4 milioane de comenzi, ceea ce inseamna 4 milioane de colete cu fericire.

vem peste 1.000 de branduri in portofoliu, un adevarat univers inspirational.

Zilnic punem la dispozitia clientilor nostri peste 150 de mii de produse de care sa se indragosteasca.

Descopera coletiile zilei | Vivre

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing. DA, ACCEPT Click aici pentru mai multe detalii.