Blog Vivre » Despre noi

Despre noi

de Vivre
Despre noi

Suntem o destinatie online pentru calitate si bun gust din zona home decor si lifestyle, si dorim sa iti impartasim un pic din bucuriile noastre de zi cu zi. 

Cu o prezenta in 9 tari si o experienta construita in toti cei 7 ani de activitate, specialistii nostri vin in intampinarea ta cu sfaturi si informatii utile care sa te ajute sa iti gasesti inspiratia de care ai nevoie!

Pentru ca ne plac lucrurile frumoase, selectam cu atentie piese de mobilier impunatoare, decoratiuni jucause si obiecte ce iti fac zilele mai frumoase si te ajuta sa iti construiesti un stil de viata dupa bunul plac.

Mii de produse te asteapta sa le descoperi si sa iti infrumuseteze casa!

Gasim inspiratia in toate colturile lumii, printr-o multitudine de stiluri si o promovam sub forma unor colectii zilnice. 

Descopera coletiile zilei | Vivre

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing. DA, ACCEPT Click aici pentru mai multe detalii.