Despre noi

Ne plac lucrurile frumoase. Ne-am gandit sa cladim o companie plecand de la asta. Vivre este un start-up lansat in Romania in Aprilie 2012 cu scopul de a crea o destinatie online pentru calitate si bun gust. Cautam in toata lumea produse care ne inspira si vi le punem la dispozitie la preturi accesibile.

Suntem tineri dar nu ne lipseste experienta. Vivre are in spate o echipa care lucreaza de peste 10 ani in retail, logistica si e-commerce. Si promitem sa aplicam tot ce am invatat ca sa schimbam modul si conditiile in care romanii consuma design. Scopul Vivre este de a da clientului din ce in ce mai mult, mai bine, mai frumos.

Monica Cadogan - CEO Vivre Deco

"De fiecare data cand ma gandesc la Vivre, imi salta inima de bucurie: este arta, zambet si totusi serios. Idei si obiecte care vorbesc, asa as defini designul."

Monica Cadogan
CEO Vivre Deco

In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Vivre, masurarea utilizarii platformei Vivre, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing.